Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και νέα σύλληψη για «πειρατεία» συνδρομητικής τηλεόρασης στην Αθήνα

*
Ο αγώνας των εταιρειών και των αρχών κατά των κυκλωμάτων «πειρατείας» περιεχομένου συνδρομητικών τηλεοράσεων συνεχίζεται με μία ακόμη σύλληψη. Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 56χρονου στο κέντρο της Αθήνας, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη ήρθε μετά από καταγγελία που ανέφερε πως ο συλληφθέντας προέβαινε στην αποκωδικοποίηση και παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών και έναντι χρηματικής αμοιβής (με τη μορφή συνδρομής) τα μετέδιδε στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τη δραστηριότητά του αυτή διαφήμιζε και με αναρτήσεις στο διαδίκτυο.


Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν παράνομοι μεταπωλητές πειρατικών συνδρομών και η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως εντόπισε ακόμη μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό, κατάλληλα τροποποιημένο για την παράνομη αναμετάδοση περιεχομένου δύο συνδρομητικών εταιρειών. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο και για μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και αρχείο παράνομου πελατολογίου που θα διερευνηθεί από τις αρχές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*