Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάμερες τοποθετήθηκαν σε σώματα ποδοσφαιριστών και το ματς έμοιαζε με μελλοντικό FIFA game (vid)

Κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην ιταλική AC Milan και τη γερμανική FC Köln, οι παρουσιαστές δοκίμασαν κάτι εντελώς πρωτοποριακό. Τοποθέτησαν κάμερες σε ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές, οπότε όσοι παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όσο το δυνατό πιο κοντά στη δράση. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πλάνα από τον αγώνα για να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται.



Δεν αποκλείεται ο εμπνευστής αυτής της ιδέας να ήταν φανατικός οπαδός της Pro κάμερας του FIFA. Από την άλλη, ίσως αυτό είναι μέλλον των τηλεοπτικών μεταδόσεων, αλλά και ένας τρόπος να διαμορφώνουν οι διαιτητές και το κοινό πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τα γεγονότα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*