Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανάλι στο YouTube αφιερωμένο στα soundtracks της λανσάρισε η Bandai Namco (video)

Η Bandai Namco Europe λανσάρισε ένα νέο κανάλι στο YouTube, αφιερωμένο σε original soundtracks για μερικά από τα μεγαλύτερα franchises της. Το κανάλι Bandai Namco Game Music, επιτρέπει σε όσους κατοικούν στην περιοχή EMEA να ακούνε δωρεάν κομμάτια από τα: Elden Ring, Tekken, Dark Souls, Little Nightmares, Soulcalibur, Tales of Arise, The Dark Pictures Anthology και Park Beyond. Υπάρχουν χιλιάδες μουσικές συνθέσεις και μεταξύ άλλων ορισμένες από τα πρώτα παιχνίδια της σειράς Tekken. Στο μέλλον θα προστεθούν επιπλέον soundtracks.

"Η μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που μπορεί να μετατρέψει ένα video game σε ένα επικό ταξίδι που θα μείνει για πάντα στις μνήμες όλων", δήλωσε ο Anthony Macare, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και πωλήσεων της Bandai Namco Europe.


"Το λανσάρισμα του καναλιού Game Music είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μοιραζόμαστε τα πιο αξιομνημόνευτα soundtracks από τα παιχνίδια μας με τους περισσότερους και να επεκτείνουμε τα IPs μας εκτός του κόσμου των video games. Θέλαμε οι fans μας να μπορούν να φέρουν αυτές τις περιπέτειες στην καθημερινότητά τους και να ανακαλύψουν νέες ιστορίες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*