Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κόντρα του Elon Musk με τη Microsoft που αρνείται να πληρώσει για πρόσβαση στο API του Twitter

*
Η Microsoft απενεργοποίησε τη λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο από τα παιχνίδια τους στο Twitter μέσα από τις κονσόλες Xbox και το Game Bar των Windows.

"Μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας στιγμές στο Twitter μέσω της εφαρμογής Xbox για Android και iOS", ανακοίνωσε η εταιρεία.




Πρόσφατα, το Twitter άρχισε να χρεώνει minimum $42.000, προκειμένου οι ετταιρείες να έχουν πρόσβαση στο API του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft που αρνείται να πληρώσει το ποσό αυτό, να αποσύρουν τη σύνδεση με το Twitter από τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές τους.

Ο Elon Musk δεν έμεινε άπραγος και απειλεί να μηνύσει τη Microsoft, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε δεδομένα του Twitter δίχως να έχει την απαραίτητη άδεια.

"Εκπαιδεύτηκαν [η Microsoft] χρησιμοποιώντας παράνομα τα δεδομένα του Twitter. Ώρα για αγωγή", έγραψε σε ανάρτησή του ο Musk.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*