Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινήστε οικονομίες για τη ράβδο χρυσού του Captain Price από το Call of Duty

*
Αν είστε συλλέκτης του Call of Duty, ίσως έχετε χρήματα να ξοδέψετε για κάτι φτιαγμένο από χρυσάφι. Πιο συγκεκριμένα, η Activision υπόγραψε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την Produit Artistiques Métaux Précieux (PAMP) για την παραγωγή και διάθεση στην αγορά μιας σειρά από χρυσές αλλά και ασημένιες ράβδους, εμπνευσμένες από το Call of Duty. Έναντι "μόλις" $450 θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε δική σας μια χρυσή ράβδο με το αποτύπωμα του Captain Price και βιαστείτε, καθώς θα γίνουν διαθέσιμα μόλις 5.000 τεμάχια. Οι διαστάσεις της είναι μόλις 13,1×22,1mm.

Αν θέλετε να αποκτήσετε κάτι παρόμοιο, όμως το πορτοφόλι σας δεν αντέχει, υπάρχει και η επιλογή της ασημένιας, με $109, που θα κυκλοφορήσει σε 15.000, άρα δεν θα είναι δυσεύρετη.


Τι λέτε; Θα επενδύσετε σε κάτι τέτοιο; Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα της PAMP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*