Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 100 εκ. οι χρήστες του Threads μέσα σε πέντε ημέρες

*
Πέντε ημέρες μετά το λανσάρισμά του, το Threads, η νέα εφαρμογή του Instagram έχει ξεπεράσει τους 100 εκ. χρήστες. Πέρα από το γεγονός ότι είναι πλέον μια από τις εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης, μπόρεσε νε "νικήσει" το ChatGPT, που είχε φτάσει στον ίδιο αριθμό χρηστών μέσα σε δύο μήνες. Με το Twitter να περνάει μια "δύσκολη" εποχή, αυτή ήταν ίσως η κατάλληλη εποχή για τη Meta να λανσάρει το Threads. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το ότι οι περισσότεροι χρήστες του Threads είναι ενεργοί και λαμβάνουν μέρος σε συζητήσεις.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το Threads δεν είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμο σε όλες τις χώρες του κόσμου και λογικά όταν κυκλοφορήσει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο αριθμός των χρηστών θα εκτοξευτεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*