Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης, δυνατή η αποσύνδεση των λογαριασμών σε Facebook, Instagram και Messenger

*
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να θέσει σε ισχύ το Digital Markets Act (DMA) τον προσεχή Μάρτιο και η Meta ανακοίνωσε αλλαγές για τις υπηρεσίες της. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες που βρίσκονται σε χώρες της E.E. (αλλά και στην Ελβετία), θα μπορούν να αποσυνδέσουν του λογαριασμούς τους σε Facebook και Instagram. Τις επόμενες εβδομάδες θα σταλούν οι σχετικές ειδοποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι δυνατή η ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών ανάμεσα στις διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Meta. Ακόμα κάποιος θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Messenger ως ανεξάρτητη εφαρμογή, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να έχει λογαριασμό στο Facebook.

Επιπλέον, οι χρήστες του Facebook Marketplace και του Facebook Gaming θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς να αντλούνται πληροφορίες από τον λογαριασμό τους στο Facebook, όμως η Meta ενημερώνει ότι θα υπάρχει μειωμένη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα δεν θα είναι δυνατή η επικοινωνίας με αγοραστές ή πωλητές μέσω του Messenger, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται email. Ακόμα, το Facebook Gaming θα περιορίζεται σε single-player games αν αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας από το Facebook. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*