Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα TwitchCon events

*
To Twitch αποκάλυψε τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες διεξαγωγής των επόμενων TwitchCon events σε Ευρώπη και Αμερική. Πρώτα απ' όλα, η TwitchCon Paris θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου 2023 στο Paris Expo Porte στις Βερσαλίες. Θα ακολουθήσει η TwitchCon Las Vegas στις 20 και 22 Οκτωβρίου, που θα φιλοξενηθεί στο Las Vegas Convention Center.

Η TwitchCon είναι μια ευκαιρία για τους streamers να βρεθούν μεταξύ τους, να συναντήθούν με στελέχη του Twitch, να παρακολουθήσουν ζωντανές παρουσιάσεις και panel events και να βιώσουν την εμπειρία των esports.


Το 2022 η ευρωπαϊκή TwitchCon πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam και προσέλκυσε περισσότερα από 14.500 μέλη της κοινότητας του Twitch, αριθμός που είναι κατά 65% μεγαλύτερος σε σχέση με την TwitchCon Berlin του 2019. Όμως το αμερικανικό event στιγματίστηκε λόγω του σοβαρού ατυχήματος μιας streamer που έσπασε την πλάτη της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*