Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαύρο έριξαν χιλιάδες subreddits λόγω των αλλαγών στο API του Reddit

*
Η κοινότητα των χρηστών του Reddit διαμαρτύρεται μαζικά για τις αμφιλεγόμενες αλλαγές στο API που έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται. Χιλιάδες subreddits έχουν "ρίξει μαύρο", οι κοινότητές τους είναι ιδιωτικές και δεν είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε δεν είχε εγγραφεί προηγουμένων. Μερικά από τα πλέον δημοφιλή subreddits, όπως τα r/Music, r/funny, r/aww and r/todayilearned, το καθένα με εκατομμύρια followers έχουν ενώσει τις φωνές τους με το "κίνημα διαμαρτυρίας". Η κίνηση ενισχύθηκε τις προηγούμενες μέρες, αφότου ο CEO του Reddit, Steve Huffman υπερασπίστηκε τις νέες πολιτικές, που θα έχουν ως αποτέλεσμα δημοφιλή third-party apps, όπως το RIF και το Apollo να βάλουν λουκέτο.

Από 3.000 την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των subreddits που έχουν ριξει μαύρο έχει φτάει τα 6.200. Τα περισσότερα μιλάνε για blackout 60 ημερών, όμως 60 από αυτά δηλώνουν ότι θα επεκτείνουν την περίοδο διαμαρτυρίας για όσο χρειαστεί.


Η αντίδραση ενάντια στη νέα πολιτική της εταιρείας ξεκίνησε όταν ο Christian Selig, ο developer πίσω από το client app του Reddit, Apollo είπε ότι η νέα τιμολόγηση του Reddit θα του κόστιζε έως και 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να διατηρήσει την εφαρμογή του σε λειτουργία. Η εταιρεία εξόργισε περαιτέρω τους fans του Apollo υποστηρίζοντας ότι ο Selig είχε "απειλήσει" την εταιρεία, κάτι που ο developer διέψευσε αμέσως με ένα ηχητικό απόσπασμα μιας τηλεφωνικής κλήσης με έναν υπάλληλο του Reddit.

Μέσω ενός post στο Twitter, ο Selig ευχαρίστησε όλους όσους μετέχουν σε αυτό το κύμα συμπαράστασης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*