Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με 150 δολάρια μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας Xbox 360

*
Το Xbox 360 ήταν μία από τις πιο σημαντικές κονσόλες των προηγούμενων γενιών και μπορείτε να την συναρμολογήσετε και να την τοποθετήσετε στο σαλόνι σας με το νέο MEGA Building Set. Το πακέτο πωλείται αποκλειστικά στις ΗΠΑ από την αλυσίδα Target, κοστίζει 150 δολάρια και περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια για να φτιάξετε ένα ξεχωριστό Xbox 360, μαζί με το σχετικό χειριστήριό του. Η κατασκευή έχει τα δικά της φωτάκια που ανοίγουν, καθώς και ένα disc του Halo 3 που μπορείτε να τοποθετήσετε στο drive για να ενεργοποιήσετε την motherboard. Πρόκειται για μια replica 3:4 με αποσπώμενο σκληρό δίσκο και πλαϊνά τμήματα που σας βοηθούν να πάρετε μια καλή εικόνα του εσωτερικού τμήματος. Το πακέτο αποτελείται από 1342 κομμάτια. Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*