Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με διαφημίσεις στο μενού Έναρξης των Windows 11 πειραματίζεται η Microsoft

*
Η Microsoft επεξεργάζεται την ιδέα της τοποθέτησης διαφημίσεων στο μενού Έναρξης των Windows 11. Πιο συγκεκριμένα, προσπαθεί να τοποθετήσει διαφημίσεις για εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Microsoft Store στην ενότητα του μενού με τα προτεινόμενα. Προς το παρόν, η Microsoft θα εμφανίζει διαφημίσεις σε αυτήν την έκδοση μόνο αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και Windows Insider στο κανάλι Beta. Δεν θα τις βλέπετε εάν δεν είστε beta tester ή εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή που διαχειρίζεται ένας οργανισμός.



Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις διαφημίσεις. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στην επιλογή Personalization στα Settings και στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το "Show recommendations for tips, app promotions, and more" στην ενότητα Start. Όπως κάθε άλλη δοκιμή της Microsoft, η λειτουργία αυτή ίοσως δεν γίνει ποτέ ευρύτερα διαθέσιμη. Μιας όμως και πρόκειται για διαφημίσεις, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε υλοποίηση. Πέρυσι, η Microsoft δημιούργησε δοκιμαστικά διαφημιστικά σποτ για τις υπηρεσίες της όπως το OneDrive στο μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας.

A screenshot of the Windows 11 start menu showing an advertisement for 1Password. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*