Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ένα Logitech Gamepad F710 των 30 δολαρίων ελέγχεται το χαμένο υποβρύχιο του Τιτανικού

*
Η ιστορία με το χαμένο υποβρύχιο εξερεύνησης που πουλούσε ταξίδια αναψυχής στο σημείο που βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ανθρωπότητα. Μέσα στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις τελευταίες ώρες είναι πως όλο το σκάφος ελέγχεται από ένα απλό χειριστήριο, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται άνετα στα βάθη στα οποία κινείται. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο ελεγκτής του σκάφους χρησιμοποιεί μία έκδοση του Logitech Gamepad F710, ενός φθηνού χειριστηρίου που έχει κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια και πωλείται αυτή τη στιγμή μέσω Amazon σε μια τιμή κοντά στα 30 δολάρια. To τουριστικό βαθυσκάφος Titan έχει ξεκινήσει το ταξίδι του εδώ και μερικές ημέρες και κάθε επικοινωνία μαζί του χάθηκε 1 ώρα και 45 λεπτά μετά την έναρξη της καθόδου του για το ναυάγιο του Τιτανικού. Η παγκόσμια κοινότητα δίνει μάχη με το χρόνο, καθώς το οξυγόνο που παρέχεται στο εσωτερικό του για τους 5 επιβάτες θα εξαντληθεί το μεσημέρι της Πέμπτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*