Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με νέες απολύσεις συνεχίζει το Facebook

*
Τα προβλήματα στην Meta συνεχίζονται και έτσι η εταιρεία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε και νέες απολύσεις για το Facebook. Συνολικά η Meta έχει μειώσει φέτος τον αριθμό των εργαζομένων της κατά 10.000, θέλοντας να φτάσει στα επίπεδα του 2021. Το Facebook προχώρησε σε απολύσεις 400 υπαλλήλων από τα γραφεία του στην Ιρλανδία, κάτι που είναι σχεδόν το 20% του προσωπικού στο συγκεκριμένο γραφείο. Αν και οι απολύσεις φαίνεται πως ήταν ήδη προγραμματισμένες να γίνουν, το timing είναι ιδιαίτερα κακό μιας και πρόσφατα ανακοινώθηκε και το πρόστιμο 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που επιβλήθηκε στην εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ιρλανδικές αρχές. Υπενθυμίζεται πως μέσα το φθινόπωρο η Meta απέλυσε 87.000 εργαζομένους και στη συνέχεια προχώρησε και σε άλλες 11.000 απολύσεις. Συνολικά εκτιμάται ότι σε 7 μήνες, το Facebook και οι υπόλοιπες εταιρείες μείωσαν το προσωπικό τους κατά 25%!

Πηγή εικόνας: PTI 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*