Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πρόστιμο και ποινή φυλάκισης απειλήθηκε ο YouTuber oldschoolmtg για κάρτες του Magic: The Gathering (video)

Καθόλου ευχάριστη η εβδομάδα για τον YouTuber και streamer, oldschoolmtg καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku ιδιωτικοί πράκτορες της Pinkerton εισέβαλαν στο σπίτι του για να κατασχέσουν κάρτες του Magic: The Gathering, που αφορούν το νέο booster box, March of the Machine: Aftermath που απέκτησε πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

O oldschoolmtg ή αλλιώς Dan Cannon δημοσίευε ένα video στο κανάλι του εξηγώντας το γεγονός πίσω από την περιπέτεια που έζησε και πως παραλίγο να δεχτεί ποινικές διώξεις από την Wizards of the Coast. Όπως δήλωσε ο Dan Cannon επισκέφτηκε ένα τοπικό κατάστημα για να αγοράσει booster boxes για το πρόσφατο March of the Machine του Magic: The Gathering, ωστόσο έλαβε την συλλογή του March of the Machine: Aftermath θεωρώντας ότι είναι μέρος της κυκλοφορίας.

Ο oldschoolmtg δημοσίευε στο κανάλι του ένα unboxing video για τις νέες κάρτες, ωστόσο βρέθηκε σύντομα σε νομικούς μπελάδες όταν ιδιωτικοί πράκτορες της Pinkerton εισέβαλαν στο σπίτι του ζητώντας να παραδώσει τις κάρτες που έχει στην κατοχή του, με την κατηγορία ότι αποτελούν υλικό λαθρεμπορίου. Οι πράκτορες της Pinkerton προειδοποίησαν τον Dan Cannon πως εάν δεν συνεργαστεί με τις αρχές, θα συλληφθεί και θα απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας με πρόστιμο $200.000 και ποινή φυλάκισης 1 με 10 έτη.

Το Kotaku ήρθε σε επαφή με την Wizards of the Coast σχετικά με το συμβάν, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει πως προσέλαβε την Pinkerton για τις ανάγκες της έρευνας, ενώ η Pinkerton δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση. Όπως φαίνεται το πρόβλημα πιθανώς να έχει προκληθεί από σφάλμα του δικτύου διανομής της Wizards of the Coast που έστειλε λάθος προϊόντα στα καταστήματα λιανικής, δημιουργώντας μπελάδες σε ανυποψίαστους επιχειρηματικές και πελάτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*