Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το νέο update του WhatsApp θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας

*
Η νέα λειτουργία του WhatsApp θα σας φανεί πολύ χρήσιμη, μιας και σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας όπως υπενθυμίσεις και λίστες για ψωνια, όπως επιβεβαίωσε η Meta. Η λειτουργία έχει τον τίτλο "Message Yourself" και μετά από μια μικρή περίοδο δοκιμών θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους κατόχους συσκευών iOS και Android που χρησιμοποιούν το app, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με τη λήψη του update ο εαυτός σας θα εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας με τις επαφές σας. Επιλέγοντάς τον θα μπορείτε να στέλνετε οτιδήποτε θέλετε να θυμόσαστε. Επίσης θα είναι δυνατό το καρφίτσωμα των chats του Message Yourself στην κορυφή της λίστας των συζητήσεων για πιο εύκολη πρόσβαση. Ως τώρα, τα παραπάνω ήταν εφικτά μόνο μέσω της δημιουργίας ενός group όπου μοναδικό μέλος ήσασταν εσείς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*