Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειωμένες εκπομπές άνθρακα το 2022 για Tencent, Apple, Nintendo και Ubisoft

*
Το 2022 οι Tencent, Apple, Nintendo και Ubisoft μείωσαν τις εκπομπές άνθρακα σε σχέση με το 2021, όμως εταιρείες όπως η Sega, η NetEase και η Unity τις αύξησαν. Αυτά αναφέρει η έκθεση της AfterClimate για το 2023, που επικεντρώνεται στις εκπομπες CO2 από εταιρείες της βιομηχανίας του gaming το 2022, ποια είναι η εξέλιξή τους σε σχέση με το παρελθόν και ποια η πρόοδός τους προς τον μηδενισμό.

Τη μεγαλύτερη βελτίωση είχε η Tencent με μείωση των εκπομπών κατά 13,73% από έτος σε έτος και ακολούθησαν η Apple με 11%, η Nintendo με 2,95%, και η Ubisoft με 0.14%. Στον αντίποδα, η Unity κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση από έτος σε έτος, με ποσοστό 32,4%. Την ακολούθησαν η Google, η Sony και η Microsoft με ποσοστά που βρίσκονται μεταξύ του 16,5% και του 18%.


Σημειώνεται επίσης ότι το 2021 ήταν η χρονιά της πανδημίας, μια περίοδος όπου οι εκπομπές είχαν μειωθεί και για τον λόγο αυτό παρουσιάστηκε η πλειοψηφία των αυξήσεων το 2022.

Υπάρχουν και χώρες με εκπομπές λιγότερες από εκείνες της βιομηχανίας του gaming, όπως η Ελλάδα, η Βολιβία και η Φινλανδία.

Η Square Enix, η Epic Games, η Supercell, η Roblox και η Konami προτίμησαν είτε να δώσουν ένα μέρος, είτε καθόλου στοιχεία.

Τέλος, μονο η Embracer, η Bandai Namco και η CD Projekt Red παρείχαν δεδομένα που αφορούν τους χρήστες τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*