Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Meta: Απάντησε στις ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ενδεχόμενο παραπληροφόρησης για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ – Χαμάς

*
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με ενδεχόμενη παραπληροφόρηση για τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, με μια επίσημη επιστολή της προς τη Meta. Η επιστολή γράφτηκε από τον Thierry Breton, τον Ευρωπαίο Επίτροπο της Εσωτερικής Αγοράς, με την οποία απευθύνθηκε στον CEO της Meta Mark Zuckerberg, αναφερόμενος σε πιθανά deep fakes και fake news που μπορεί να μπερδέψουν τον κόσμο. Η Meta είχε στη διάθεσή της 24 ώρες για να παρουσιάσει την απάντησή της.

Η απάντηση της εταιρείας ήρθε και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, δημιουργήθηκε ένα νέο κέντρο ελέγχου με ειδικούς που μιλούν άπταιστα Εβραϊκά και Αραβικά, ούτως ώστε να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση σχετικά με τον πόλεμο. Η Meta εξήγησε πως οι ομάδες της δουλεύουν ακατάπαυστα, ελέγχοντας όλες τις πλατφόρμες της για να εξασφαλίσουν την ορθή ενημέρωση των χρηστών τους, ανά πάσα στιγμή.


Αναφορές μέσων του εξωτερικού μιλούν για την αφαίρεση και για την κατηγοριοποίηση ως ενοχλητικού περιεχομένου, 795.000 δημοσιεύσεων στα Εβραϊκά ή στα Αραβικά, μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την πρώτη επίθεση της Χαμάς προς το Ισραήλ. Η Meta θεωρεί τη Χαμάς μια επικίνδυνη οργάνωση και την έχει αποκλείσει οριστικά από τις πλατφόρμες της, όπως και οποιοδήποτε περιεχόμενο που μιλά υπέρ της. Επιπλέον, έχει περιορίσει τα hashtags που σχετίζονται με αυτή, αλλά και με οποιοδήποτε περιεχόμενο μπορεί να αντιτίθεται στην πολιτική χρήσης της εταιρείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*