Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modder έφτιαξε Game Gear που παίζει παιχνίδια πολλών κονσολών retro! (video)

*
Το Game Gear ήταν από τις πλέον θρυλικές φορητές κονσόλες του παρελθόντος και κάποιος φαίνεται πως βρήκε τρόπο να φτιάξει ένα που παίζει τα πάντα. Και το κατάφερε αυτό με τη χρήση ενός Raspberry Pi! Ο modder αξιοποίησε κάποια parts τρίτης εταιρείας και ένα Raspberry Pi Compute Module 4 για να τιμήσει το θρυλικό σύστημα και να το επαναφέρει στη «ζωή».

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, το σύστημα που κατέληξε να έχει στα χέρια του είναι ένα φορητό μηχάνημα που παίζει πολλά περισσότερα games από αυτά που βγήκαν για το Game Gear, αφού υποστηρίζει και άλλες κονσόλες του παρελθόντος.


Το μόνο κακό είναι πως το αποτέλεσμα εξακολουθεί να στηρίζεται σε μπαταρίες ΑΑ, οπότε αν φτιάξετε κάτι παρόμοιο, θα χρειαστείτε και budget για την τροφοδοσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*