Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modder χρησιμοποίησε ένα Game Boy για να παίξει μουσική σε εκκλησιαστικό όργανο (video)

Ο modder και YouTuber Look Mum No Computer κατάφερε να παίξει μουσική σε εκκλησιαστικό όργανο, με τη χρήση ενός ειδικά τροποποιημένου Game Boy. Αφότου έγραψε ένα ολόκληρο κομμάτι σε ένα μοντέρνο synthesizer - πάντα μέσω Game Boy - ο Βρετανός έστρεψε την προσοχή του σε ένα refurbished εκκλησιαστικό όργανο, το οποίο είναι επίσης τροποποιημένο ώστε να λειτουργεί σε συνεργασία με τη retro κονσόλα της Nintendo.

Το όργανο προέρχεται από μια εκκλησία, όπου βρισκόταν αρκετά χρόνια πριν και, ύστερα από τις απαραίτητες τροποποιήσεις, μπορεί να δεχτεί εντολές από ένα MIDI – στην προκειμένη, το Game Boy. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πάντως, αυτό δεν είναι το μόνο πρωτότυπο επίτευγμα του Βρετανού YouTuber. Αν ρίξετε μια ματιά στο κανάλι του, θα βρείτε και άλλα παρόμοια πειράματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*