Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή- Αυστραλία 2- 1 (φάσεις+γκολ)

*
Ο Lionel Messi πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την οδήγησε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022. Οι Αυστραλοί δεν προήθηκαν σε καμία περίπτωση από το όνομα της ομάδας που είχαν απέναντί τους και πάλεψαν για το καλύτερο μέχρι τέλους. Το σκορ άνοιξε για την Αργεντική ο Lionel Messi στο 35ο λεπτό. Το 2-0 έγραψε στο 57' ο Julian Alvarez, εκμεταλλευόμενος το απίστευτο λάθος του τερματοφύλακα της Αυστραλίας. Η Αργεντινή πέτυχε και το τρίτο γκολ της αναμέτρησης, αυτογκόλ αυτή τη φορά με τον Enzo Fernandez στο 77'. Από εκεί και πέρα, οι δυο ομάδες ανοίχτηκαν ακόμα περισσότερο και ο Lautaro Martínez θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν χρίστηκε μοιραίος για την Αργεντινή, καθώς έχασε μια σειρά από κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Μεγάλη αναμέτρηση στους 8, με την Αργεντινή να συγκρούεται με την Ολλανδία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*