Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή- Γαλλία 3-3 (4-2 πεν.) (φάσεις+γκολ)

*
Ο τελικός του Μουντιάλ 2022 θα μείνει σίγουρα στην ιστορία. Μετά το 1978 και το 1986, η Αργενιτκή σήκωσε για τρίτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Γαλλία ήταν εξαφανισμένη από το γήπεδο για 80 λεπτά, όμως με πρωτεργάτη τον Kylian Mbappe έφτασε στην ισοφάριση και βοήθησε την ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη στα πέναλτι. Εκεί όμως προδόθηκε από την αστοχία των συμπαικτών του. Από την άλλη, ο συμπαίκτης του στην Pari, Lionel Messi θα μπορέσει να κλείσει τη λαμπρή καριέρα του έχοντας οδηγήσει τη χώρα του στην κουρφή του κόσμου.

Το σκορ άνοιξε ο Lionel Messi στο 23' με πέναλτι και στο 36' ο Angel Di Maria διπλασίασε τα τέρματα της Αργεντινής. Εκεί που φαινόταν ότι μετράμε λεπτά ως τη λήξη της αναμέτρησης, ο Kylian Mbappe αρχικά μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 80' και στο 81', με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 2-2. Το 3-2 για την Αργεντινή σημείωσε και πάλι ο Lionel Messi στο 108', όμως ο Kylian Mbappe δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα ακόμα εύστοχο πέναλτι στο 118' έστειλε το ματς στη ρώσικη ρουλέτα.


Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας να σας μεταφέρουμε ένα μέρος από τον παλμό της μεγάλης διοργάνωσης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*