Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή- Μεξικό (φάσεις+γκολ)

*
Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022 συνεχίστηκε με τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

Για την Αργεντινή, ο αγώνας ήταν αυτό που λέμε ζήτημα ζωής ή θανάτου. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, η ομάδα της Λατινικής Αμερικής, αν και φαβορί, θα αποχωρούσε πρόωρα από τη διοργάνωση. Η απόδοση των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο ήταν τέτοια που η λευκή ισοπαλία φάνταζε ως ένα ασφαλές σκορ για ποντάρισμα. Όμως η εικόνα ευτυχώς άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ του Lionel Messi στο 64' αποτέλεσε την αρχή της λύτρωσης για έναν ολόκληρο λαό, που είδε τα όνειρά του να αναπτερώνονται ουσιαστικά με το δεύτερο γκολ της Αργεντινής, που πέτυχε ο Enzo Fernandez, τρια λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.


Όλα θα κριθούν πλέον την τελευταία αγωνιστική, όπου το Μεξικό αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία και η Αργεντινή την Πολωνία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*