Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή- Σαουδική Αραβία 1- 2

*
Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με το πρόγραμμα τις τρίτης ημέρας.

Κάποια στιγμή θα γινόταν η μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ του Κατάρ και αυτή δεν άργησε να έρθει. Θύμα ένα από τα φαβορί του θεσμού, η Αργεντινή του Lionel Messi και θύτης η Σαουδική Αραβία, μια ομάδα που μετά τη σημερινή νίκη έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στην φάση των 16. Το σκορ άνοιξε η Αργεντική με τον Messi στο 10ο λεπτό, από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν στο ημίχρονο οι δύο ομάδες.


Οι Σαουδάραβες βρήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και το απέδειξαν άμεσα, με ένα γκολ του Saleh Al-Shehri στο 48' και ένα ακόμα του Salem Al-Dawsari στο 53'. Από εκεί και πέρα η Αργεντινή αν και προσπάθησε δεν κατόρθωσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα του Mohammed Alowais.

Πέρα από την έκπληξη, από πλευράς στατιστικής κρατάμε τα τρια γκολ της Αργεντινής που ακυρώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*