Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Γαλλία - Αυστραλία 4-1

*
Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με το πρόγραμμα τις τρίτης ημέρας.

Γαλλία και Αυστραλία μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες να προσφέρουν θέαμα και επεδίωξαν να σκοράρουν σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν. Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της Αυστραλίας ο Craig Goodwin στο 9ο λεπτό. Ο Adrien Rabiot ισοφάρισε για τους Γάλλους στο 27' και τη σκυτάλη πήρε πέντε λεπτά αργότερα ο Olivier Giroud, δίνοντας το προβάδισμα στους τρικολόρ. Ο Riley McGree είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι του Hugo Lloris.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή της Γαλλίας ήταν καθολική και έφτασε το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Στο 68' ο Kylian Mbappe έβαλε για τρίτη φορά στα δίχτυα της Αυστραλίας και τρία λεπτά αργότερα, ο Olivier Giroud διπλασίασε τα τέρματά του, πιάνοντας στην πρώτη θέση αρχισκόρε της Γαλλίας τον Thierry Henry.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία, τέλος καλό, όλα καλά για τους παγκόσμιους πρωταθλητές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*