Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Κόστα Ρίκα- Γερμανία 2-4 (φάσεις+γκολ)

*
Η Γερμανία αποκλείστηκε πρόωρα από το Μουντιάλ 2022. Παρά το γεγονός ότι είχε τους ίδιους βαθμούς με την Ισπανία, είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων και έτσι περιορίστηκε στην τρίτη θέση, που την θέτει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Το ματς εναντίον της Κόστα Ρίκα ήταν γεμάτο συγκινήσεις και όταν η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής προηγήθηκε προσωρινά με 2-1, ήταν αυτή που εξασφάλιζει το εισιτήριο, μαζί με την Ιαπωνία. Όμως το όνειρο δεν κράτησε για πολύ. Το σκορ άνοιξε η Γερμανία με τον Serge Gnabry στο 10' και έτσι έληξε το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Yeltsin Tejeda διαμόρφωσε το 1-1 στο 58ο λεπτό και το 2-1 πέτυχε στο 70' ο Juan Pablo Vargas. Ακολούθησαν τρία γκολ για τη Γερμανία, με τον Kai Havertz στο 73' και στο 85' και τον Niclas Fullkrug στο 89'. Το βέβαιο είναι ότι οι Γερμανοί δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ το Μουντιάλ του Κατάρ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*