Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Κροατία- Βραζιλία 1-1 (4-2 πεν.) (φάσεις+γκολ)

*
Η Βραζιλιάνοι είχαν μείνει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας. Οι Κροάτες, με ήρωα για μια ακόμα φορά τον τερματοφύλακά τους, Λιβάκοβιτς, θα βρεθούν για ένα ακόμα Μουντιάλ πέρα από τους 8 του θεσμού. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες δεν ρίσκάρισαν ιδιαίτερα και ουσιαστικά αλληλοεξοντώθηκαν. Φτάσαμε στην παράταση και συγκεκριμένα προς το τέλος του πρώτο ημιχρόνου για να βρει δίχτυα ο Νειμάρ. Όμως η Κροατία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μετά από έναν πανέμορφο συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πέτκοβιτς, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με τη βοήθεια της τύχης, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά των διχτύων του Άλισον.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Λιβάκοβιτς χρειάστηκε να αποκρούσει μόνο ένα αυτή τη φορά, ο Μαρκίνιος έστειλε στο δοκάρι το τέταρτο της Βραζιλίας και έτσι, η Κροατία περιμένει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ολλανδία- Αργεντινή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*