Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Μεξικό - Πολωνία 0-0 (φάσεις)

*
Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με το πρόγραμμα τις τρίτης ημέρας.

Ούτε ο αγώνας του Μεξικού εναντίον της Πολωνίας ανέδειξε νικητή και μάλιστα σημειώθηκε η δεύτερη ισοπαλία δίχως γκολ στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Πολωνία θα μπορούσε να έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως ο Guillermo Ochoa έπεσε στη σωστή γωνία και απόκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Robert Lewandowski στο 54΄. Στο πρώτο ημίχρονο οι Μεξικάνοι ήταν οι μόνοι που προσπαθούσαν να προσφέρουν θέαμα, όμως ο Szczesny δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πολωνία ναι μεν είχε καλύτερο ρυθμό, το Μεξικό είχε ακόμα μια κλασσική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το ματς δεν ξέφυγε από μια κλασσική αναμέτρηση πρεμιέρας Μουντιάλ, όπου κάθε ομάδα νοιάζεται κυρίως να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*