Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Ολλανδία- Αργεντινή 2-2 (3- 4 πεν) (φάσεις+γκολ)

*
Η Αργεντινή έπαιξε με τη φωτιά αλλά για καλή της τύχη δεν κάηκε. Έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Lionel Messi προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022, όπου την περιμένει η Κροατία. Το σκορ άνοιξε για την Αργεντινή ο Nahuel Molina στο 35ο λεπτό και στο 73' ο Lionel Messi με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ως τότε, η Ολλανδία δεν είχε δείξει καν διάθεση να διεκδικήσει τη νίκη. Όμως όλα άλλαξαν. Ο Wout Weghorst μείωσε σε 1-2 στο 83' και ο ίδιος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στην εξαιρετική κομπίνα των συμπαικτών του σε εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Αργεντινής.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι Ολλανδοί έχασαν τα δυο πρώτα, τα οποία απέκρουσε ο Emiliano Martinez, που δικαιούται το βραβείο του καλύτερου παίκτη της αναμέτρησης. Ο Enzo Fernandez μπορεί να αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι της Αργεντινής, αλλά ο Lautaro Martínez δεν έκανε λάθος στο επόμενο και έτσι η ομάδα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται ένα ακόμα βήμα πριν τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*