Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT χωρίς να φτιάξετε λογαριασμό, αλλά πρέπει να προσέξετε κάτι! (video)

*
Η χρήση του ChatGPT απαιτούσε τη δημιουργία λογαριασμού, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Η OpenAI έκανε κάποιες αλλαγές στην πλατφόρμα της και πλέον δεν χρειάζεται εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το blog της εταιρείας, όπου και σημειώνεται πως πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε άκρη του πλανήτη χρησιμοποιούν κάθε εβδομάδα την πλατφόρμα: «Στόχος μας είναι να προσφέρονται εργαλεία όπως το ChatGPT σε όλους για να μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματά του. Από σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε άμεσα το ChatGPT χωρίς να κάνετε εγγραφή».

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, είναι πως η «ελεύθερη» αυτή πρόσβαση στο ChatGPT περιορίζεται μόνο στο chatbot, μιας και τα άλλα προϊόντα της OpenAI δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς λογαριασμό. Σε αυτά περιλαμβάνονται το DALL-E 3, η νέα μηχανή κλωνοποίησης φωνής Voice Engine και η πλατφόρμα δημιουργίας video Sora.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*