Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδες tweet από τον Elon Musk εγείρει ανησυχίες για το μέλλον του

*
"Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα", έγραψε στο Twitter o Elon Musk και έκανε τον κόσμο να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Το tweet ήρθε αφότου ο Musk ισχυρίστηκε ότι η πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας και επικεφαλής της Roscosmos, Dmitry Rogozin, μεταδίδει εσφαλμένες πληροφορίες για το άτομο του στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.


Σύμφωνα με το post του Musk, o Rogozin υποστήριξε ότι το αφεντικό της Tesla υποστηρίζει τον φασισμό στην Ουκρανία εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου. Επίσης κατηγορεί τον Musk, ότι μέσω της Starlink, που επίσης του ανήκει, πρόσφερε διαδικτυακές υπηρεσίας στο τάγμα Azov και τους Ουκρανούς στρατιώτες, μέσω του Πενταγώνου.

Στη μέση μπήκε και η μητέρα του Musk απαντώντας ότι αυτό δεν είναι αστείο, ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του Twitter απολογήθηκε λέγοντας ότι θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει ζωντανός.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*