Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αύξηση για τους συνδρομητές του Spotify

*
Οι συνδρομητές του Spotify Premium σκαρφάλωσαν στα 236 εκ. αριθμός που είναι αυξημένος κατά 4% από τρίμηνο σε τρίμηνο. Επίσης, αύξηση σημείωσε και το συνολικό νούμερο των μηνιαίων ενεργών χρηστών, σε ποσοστό 5% και αυτοί ξεπέρασαν πλέον τα 602 εκ. Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια του 2023, η βάση των χρηστών της υπηρεσίας και οι συνδρομητές του πακέτου Premium αυξήθηκαν κατά 113 και 31 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Chart showing Spotify’s increase in users and subscribers.


Παρά την άνοδο του αριθμού των χρηστών το Spotify ανακοίνωσε ζημιά €70 εκ. το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, ενώ το ακριβώς προηγούμενο είχε έσοδα €65 εκ. Βεβαίως, πρόκειται για μια τεράστια βελτίωση συγκριτικά με το τελευταίο τρίμηνο του ημερολογιακού έτους 2022, όταν η ζημιές είχαν φτάσει τα €270 εκ. Επιπλέον, για ολόκληρο το 2023 οι καθαρές απώλειες ανήλθαν σε €532 εκ. Άνοδο όμως σημείωσαν τα έσοδα ανά χρήστη, με το ποσό να είναι €4,60, ενώ €4,34 ήταν το προηγούμενο τρίμηνο και €4,55 την αντίστοιχη τριμηνια του 2022. Αύξηση κατέγραψαν και τα έσοδα από διαφημίσεις για το πρόσφατο τρίμηνο, που ήταν περίπου €501 εκ.

Three charts showing growth in monthly active users, premium subscribers, and revenue. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*