Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα comic books Sin City και Ronin θα κυκλοφορήσουν φέτος από την καινούργια εκδοτική εταιρεία του Frank Miller

*
Ο Frank Miller ανακοίνωσε το άνοιγμα της δικής του εκδοτικής εταιρείας comic books. Ο διάσημος comic book artist έχει δουλέψει για έργα των Marvel, DC και Dark Horse και πλέον αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, αλλά και του αρχισυντάκτη της εκδοτικής Frank Miller Presents. Μαζί του σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Dan DiDio, εκδότης για την DC από το 2010 έως το 2020, ενώ ο Silenn Thomas (Frank Miller Ink) θα είναι ο COO της εταιρείας.

Οι πρώτες κυκλοφορίες της Frank Miller Presents αποτελούν τις συνέχειες των διασημότερων έργων του Miller. Η μια από αυτές είναι το Sin City 1858 θα επαναφέρει την ασπρόμαυρη noir σειρά comic books, αυτήν τη φορά στην Άγρια Δύση. Η δεύτερη είναι το Ronin Book Two, το sequel της δυστοπικής περιπέτειας δράσης που κυκλοφόρησε το 1983 για την DC, όπου ένας μετενσαρκωμένος Ιάπωνας πολεμιστής αντιμετωπίζει ρομποτικούς εχθρούς σε ένα σκοτεινό μέλλον. Εκτός αυτών ανακοινώθηκαν τα comic books Pandora και Ancient Enemies, για τα οποία δεν έγινε τίποτα γνωστό πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν ολοκαίνουργιες, αυτόνομες ιστορίες.


Η Frank Miller Presents δεν αποκάλυψε την ημερομηνία της κυκλοφορίας για κάποιο από τα επερχόμενα comic books της. Ανέφερε όμως πως θα κυκλοφορήσουν εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*