Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δυνατότητα του Twitch επιτρέπει την δημιουργία προσωποποιημένων alerts για streamers

*
Οι περισσότεροι streamers του Twitch, έχουν προσωποποιημένα alerts για νέους followers, subscribers και διάφορες λειτουργίες του stream τους, οι οποίες δημιουργούνται από εφαρμογές τρίτων, όπως το γνωστό Streamlabs.

Η νέα δυνατότητα που προσθέτει η πλατφόρμα του Twitch, το «Twitch Alerts» , θα επιτρέπει στους streamers να δημιουργούν και να προσαρμόζουν μέσα στο Twitch τα alerts τους, για να αλληλεπιδρούν με hype trains, goals, raids, charity donations και πολλά άλλα.


Οι streamers θα μπορούν να προσωποποιήσουν αρκετές παραμέτρους των alerts, όπως γραμματοσειρά, κείμενο, ήχο, εικόνα και άλλα, καθώς και να αλλάζουν ρυθμίσεις σε πολλαπλά alerts ταυτόχρονα.

Τον Ιανουάριο, ο Chief Product Officer του Twitch, Tom Verilli, έστειλε ένα ανοιχτό γράμμα προς την κοινότητα της πλατφόρμας, δηλώνοντας πως δεσμεύεται να δημιουργήσει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση και να βοηθήσει την αναγνώριση των θεατών. Η νέα δυνατότητα, φαίνεται να είναι μέρος αυτής της υπόσχεσης.

Στο ίδιο γράμμα, ο Verilli αναφέρθηκε και σε περισσότερους τρόπους με τους οποίους οι streamers μπορούν να βγάλουν χρήματα, καθώς και ένα νέο πρόγραμμα διαφημίσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*