Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και videos έρχονται στο Snapchat

*
Η Snap Inc. αποκάλυψε μια νέα σειρά εργαλειών επεξεργασίας φωτογραφίας και video που αναμένεται να διατεθούν στο Snapchat μέσα στους επόμενους μήνες. Με επερχόμενη ενημέρωση της εφαρμογής θα ενσωματωθεί το ολοκαίνουργιο director mode για να βοηθήσει στη δημιουργία υλικού, ποιοτικότερου από την in-app camera. Στα νέα εργαλεία θα περιέχεται ένα χαρακτηριστικό green screen που θα εκμεταλλεύεται την πλούσια συλλογή AR lenses του Snapchat. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα απαθανάτισης υλικού από τις πίσω και από τις μπροστινές (selfie) κάμερες του smartphone ταυτόχρονα, λειτουργία που διαθέτει και η εφαρμογή Frontback.

Εκτός αυτών, η Snap Inc. θα συνεργαστεί με τη LiveNation για τη δημιουργία χαρακτηριστικών AR που θα είναι αποκλειστικά για συγκεκριμένες μουσικές συναυλίες ανά τον κόσμο. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται ένα AR δοκιμαστήριο για το merchandise του εκάστοτε καλλιτέχνη, μια λειτουργία εύρεσης φίλων και διάφορα οπτικοακουστικά εφέ. Σύμφωνα με τη Snap Inc., το εν λόγω χαρακτηριστικό θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο ευρέως εντός του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*