Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά για την ασφάλεια των χρηστών προστέθηκαν στο Tinder

*
Νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με την ασφάλεια των χρηστών προστέθηκαν στο Tinder. Για αρχή υπάρχει το incognito mode, ένα βήμα πριν την πλήρη απόκρυψη του προφίλ σας. Μόνο όσοι εσείς επιθυμείτε θα σας βλέπουν στο προτεινόμενο για αυτούς περιεχόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να μπλοκάρετε προφίλ που εμφανίζονται στις προτάσεις για εσάς. Είναι μια λειτουργία που προστίθεται κατόπιν άλλης, παρόμοιας, που δίνει τη δυνατότητα αποκλεισμού χρηστών με βάση τον αριθμό τηλεφώνου τους. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που θα ενισχύσει την ασφάλεια είναι το long press reporting. Λαμβάνοντας κάποιο προσβλητικό μήνυμα μπορείτε πλέον να το αναφέρετε στους υπεύθυνους της πλατφόρμας και εκείνοι θα αναλάβουν δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τους κανόνες.

Ακόμα, έχουν γίνει αλλαγές στις λειτουργίες "Are You Sure" και "Does This Bother You", που ενθαρρύνουν τους χρήστες να αναφέρουν τυχόν ακατάλληλες συνομιλίες. Η εφαρμογή θα εντοπίζει ακόμα περισσότερες απρεπείς φράσεις που έχουν να κάνουν με μίσος και σεξουαλική κακοποίηση. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι μετά την προσθήκη του "Does This Bother You", ο αριθμός των αναφορών έχει αυξηθεί κατά 46%.


Τέλος, σε συνεργασία με το No More, μια καμπάνια που στοχεύει στη μείωση της ενδοοικογενειακής βίας και των σεξουαλικών επιθέσεων, το Tinder ξεκίνησε τη δημοσίευση μιας σειράς από Healthy Dating Guides Σκοπός είναι να υπάρξει ενημέρωση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία των χρηστών από ανεπιθύμητα ραντεβου, εντοπίζοντας από νωρίς που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*