Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αναφορές για UFO στον ουρανό της Νέας Υόρκης (video)

Στις 25 Μαρτίου, η Michelle Reyes, ενώ βρισκόταν σε πτήση πάνω από το αεροδρόμιο LaGuardia, κατέγραψε ένα ασυνήθιστο αντικείμενο που έμοιαζε με "ιπτάμενο κύλινδρο". Αν και ανέφερε το περιστατικό στην FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας), δεν έλαβε απάντηση. Ο ειδικός Thomas Wertman ανέφερε ότι το αντικείμενο βρισκόταν σε ύψος περίπου 2.500 ποδών και ήταν κοντά στο αεροπλάνο, αποκλείοντας την πιθανότητα να ήταν ελικόπτερο, drone ή στρατιωτικό αεροσκάφος. Από την άλλη, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για μετεωρολογικό μπαλόνι ή κάποιο πουλί.

Η παρατήρηση ενός ασυνήθιστου αντικειμένου στον ουρανό, κοντά σε μια σημαντική εμπορική διαδρομή πτήσεων, είναι κάτι που προκαλεί συζητήσεις και εικασίες. Οι ειδικοί αποκλείουν την πιθανότητα να είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος ή στρατιωτικό, λόγω του ύψους και της τοποθεσίας του. Η ανάλυση του βίντεο δείχνει ότι το αντικείμενο δεν φαίνεται να έχει χαρακτηριστικά εμπορικού αεροσκάφους, ενώ οι εικόνες δεν φαίνεται να είναι πειραγμένες. Αυτό τονίζει την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα, καθώς οι αξιωματούχοι δεν έχουν αναφορές που να συνδέουν το αντικείμενο με κάποια γνωστή δραστηριότητα ή φαινόμενο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*