Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες οικονομικές απώλειες για το metaverse του Facebook

*
Η επενδύσεις της Meta στο metaverse δεν πάνε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών. Η Reality Labs, υπεύθυνη για τα VR, AR και metaverse projects, είχε ζημιές ύψους $4,3 δισ. το τέταρτο τρίμηνο του 2022 και σχεδόν $14 δισ. ολόκληρο το έτος, ενώ η πρόβλεψη για το επόμενο έτος είναι ότι ο κατήφορος δεν πρόκειται να σταματήσει.

"Αναμένουμε ότι οι ζημιές της Reality Labs θα συνεχιστούν ολόκληρο το 2023. Και θα συνεχίσουμε να επενδύομε σημαντικά σε αυτόν τον τομέα, με δεδομένες τις μακροχρόνιες ευκαιρίες που βλέπουμε", δήλωσε η CFO της Meta, Susan Li.


"Δεν μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στα πάντα. Θα υπάρχουν τομείς με πολύ γρήγορη ανάπτυξη ή άλλοι που αποτελούν μελλοντικές επενδύσεις που θέλουμε να κάνουμε", συμπλήρωσε ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*