Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο δωρεάν εργαλείο AI αποκαθιστά παλιές και φθαρμένες φωτογραφίες (video)

Ερευνητές θυγατρικής της Tencent κυκλοφόρησαν ένα δωρεάν εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που σώζει φωτογραφίες από τη φυσική φθορά του χρόνου. Οι developers του GFP-GAN (Generative Facial Prior-Generative Adversarial Network), όπως θα δείτε εδώ διαθέτουν και τον κώδικα που ανέπτυξαν ώστε να ενσωματωθεί σε projects τρίτων.

Το εν λόγω εργαλείο χρησιμοποιεί και συνδυάζει δύο διαφορετικά μοντέλα AI για να γεμίσει τις χαμένες λεπτομέρειες μιας φωτογραφίας με εντυπωσιακό ρεαλισμό. Αυτό μάλιστα το καταφέρνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διατηρώντας υψηλή ακρίβεια και ποιότητα. Τα μοντέλα AI της εταιρείας εκμεταλλεύονται ένα ήδη υπάρχον, το StyleGAN-2 της Nvidia, το οποίο τα ενημερώνει με όλο και περισσότερα δεδομένα σε διάφορα στάδια της αποκατάστασης μιας φωτογραφίας.

Μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε το εργαλείο του GFP-GAN από εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*