Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο θεματικό πάρκο κοντά στο Τόκιο ετοιμάζει η The Pokémon Company

*
Η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ένα νέο θεματικό πάρκο κοντά στο Τόκιο. Σε συνεργασία με τη Yomiuri Land Co και τη The Yomiuri Shimbun, οι τρεις εταιρείες ίδρυσαν την PokéPark Kanto LLC, έναν νέο οργανισμό που θα δημιουρήσει αυτή τη νέα επέκταση στο υπάρχον θεματικό παρκο Yomiuriland στην Ιαπωνία. Το θεματικό πάρκο Yomiuriland βρίσκεται στα Tama Hills της περιοχής Kanto, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την τοποθεσία της πρώτης γενιάς παιχνιδιων Pokémon.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία ανάμεσα στην The Pokémon Company και στο θεματικό πάρκο Yomiuriland. Η πρώτη ήταν ένας μικρής κλίμακας φυσικό αξιοθέατο που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2019. Εκεί fans των Pokémon πρέπει να εξερευνήσουν μια συγκεκριμένη περιοχή, αναζητώντας τα δημοφιλή πλάσματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*