Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού προσκλήσεων Gameathlon Summer 2022

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στο site, βγήκαν τα ονόματα των νικητών του Enternity για τις προσκλήσεις του Gameathlon Summer 2022. Οι τυχεροί που θα δουν παρακάτω το όνομα ή το username τους θα πρέπει να μας στείλουν μέχρι και Τρίτη το βράδυ στις 23.59.59 το όνομα και το επίθετο των δύο ατόμων που θα έρθουν με τι διπλή πρόσκληση που κέρδισαν, αλλά και ένα mail επικοινωνίας. Οι νικητές από το Facebook θα πρέπει να στείλουν τα σχετικά στοιχεία με μήνυμα στη σελίδα μας, ενώ οι νικητές από το site να στείλουν στο info@enternity.gr mail από το λογαριασμό που έχουν δηλωμένο στο account τους στο site. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο γήπεδο του Tae Kwon Do! Στην περίπτωση που οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται οι προσκλήσεις τους θα δοθούν σε άλλους συμμετέχοντες που θα κληρωθούν εκ νέου.

Νικητές
Makis Taxmi (facebook)
Cristiano87 (site)
Effie Arvaniti (facebook)
paulgouv (site)
Dante_g3 (site)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ευχαριστούμε !!!

      • paulgouv
      • Απαντάω στον εαυτό μου :p
        Με χαρά είδα οτι κέρδισα και ψηνομαι όντως να πάω στο GameAthlon.Αλλά ενω μια χαρά τα παιδιά απο το Enternity με ενημέρωσαν άμεσα οτι έστειλαν τα στοιχεία μου στους διοργανωτές, δεν έχω καμία ενηέρωση εκ μέρους αυτών για την διαδικασία χρήσης της διπλής πρόσκλησης.Έστειλα σε Fb , Insta και Mail στο GameAthlon και δεν έχω λάβει καμία απάντηση μέχρι στιγμής πέρα απο το αυτοματοποιημένο "To Gameathlon επιστρέφει 2-3 Ιουλίου στο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Εργαζόμαστε σκληρά για να απαντάμε σε όλες σας τις απορίες, αλλά μέχρι τότε ρίξτε μια ματια στο site μας -https://gameathlon.eu/

        Ακόμα καλύτερα, κλείστε το εισιτήριό σας online, για να αποφύγετε τις τεράστιες ουρές και να μπείτε πρώτοι, όταν ανοίξουν οι πόρτες - https://gameathlon.eu/tickets/ "

        Τι να κάνω?Να ξεκινήσω yolo αυριο για Φάληρο και να νιώθω σαν "ζητιάνος" μαζί με τον αδερφό μου λέγοντας στην είσοδο τα ονομάτά μας για να μας αφήσει ενα υπάλληλος να περάσουμε? Ή παίζει να φάμε άκυρο και να μας ζητήσουν εισητήριο ενώ διαφημίστικαν για παροχή 5 προσκλήσεων ?
        Επρεπε νομίζω να έχουν ήδη αναφέρει τους όρους παροχής/παράδοσης των προσκλήσεων....

        Απο περιέργια @Cristiano87 σου έχουν στείλει προσκλήσεις?Μήπως ξέχασαν μόνο εμένα :p Είμαι τόσο τυχερός χαχαχαχ ?

    • Sephiroth
    • Παιδιά, εμείς έχουμε στείλει τα στοιχεία σας στους διοργανωτές. Θα τους ενημερώσω εκ νέου!

      • paulgouv
      • Αυτό που εγραψα.Πάντα απο το enternity παίρνω άμεσα απάντηση όσες φορές και να τους ζάλισα με mail :p Ευχαριστω και πάλι Παύλο για την προσπάθεια !!! Εννοείται αν το πάνω σχόλιο μου κάνει κάπως "κακό" στην προβολή του site να σβηστεί παρακαλώ.Ελπίζω να πάμε στο GameAthlon και να απολαύσουμε το 2ήμερο!!!

        • Sephiroth
        • Δεν είναι θέμα να φανεί κακό κάτι ρε συ, απλά φαντάζομαι πως και τα παιδιά τρέχουν με την εκδήλωση για το στήσιμο τώρα. Όπως και να 'χει, τους το θύμισα πάλι

    • paulgouv
    • Ελαβα μόλις στο mail μου κωδικό για 2 προσκλήσεις !!! Ευχαριστώ πολύ Enternity και GameAthlon !!! Καλό διήμερο σε όλους !!!

*