Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού προσκλήσεων Games & Food Festival

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στο site, βγήκαν τα ονόματα των νικητών του Enternity για τις προσκλήσεις του Games & Food Festival. Οι τυχεροί που θα δουν παρακάτω το όνομα ή το username τους θα πρέπει να μας στείλουν μέχρι και Πέμπτη το βράδυ στις 21.00 το όνομα και το επίθετο των δύο ατόμων που θα έρθουν με τη διπλή πρόσκληση που κέρδισαν, αλλά και ένα mail επικοινωνίας. Οι νικητές από το Facebook θα πρέπει να στείλουν τα σχετικά στοιχεία με μήνυμα στη σελίδα μας, ενώ οι νικητές από το site να στείλουν στο info@enternity.gr mail από το λογαριασμό που έχουν δηλωμένο στο account τους στο site. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο Περιστέρι! Στην περίπτωση που οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται οι προσκλήσεις τους θα δοθούν σε άλλους συμμετέχοντες που θα κληρωθούν εκ νέου.

Νικητές
malkataz (site)
BruceGR (site)
Kavouromamouna (site)
Dimitrispl (site)
Tormentor (site)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*