Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του Final Fantasy απορεί με την αξία του νέου αγάλματίδιου για το Final Fantasy VI (video)

O δημιουργός του Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, καλεί την Square Enix να απαντήσει στο Twitter σχετικά με το νέο αγαλματίδιο που λάνσαρε η δεύτερη από το Final Fantasy VI. Ο λόγος είναι πως η Square Enix κοστολογεί το νέο προϊόν της στα $11.600, κάτι το οποίο φαίνεται να εξέπληξε τον Ιάπωνα δημιουργό.

Το αγαλματίδιο απεικονίζει την Terra, η οποία καβαλάει ένα Magitek armour. Ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην τιμή που σας προαναφέραμε. Η κλίμακά του είναι 1/6. Είναι διαθέσιμο παγκοσμίως ως μέρος της νέας σειράς της Square Enix με τίτλο «Masterline». Η σειρά αυτή απευθύνεται σε σοβαρούς συλλέκτες και ξεκίνησε με μια σειρά από αγαλματίδια με θέμα το NieR: Automata για να εορτάσει την 10η επέτειο του τίτλου.


O Sakaguchi εξέφρασε την έκπληξή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στα γιαπωνέζικα.

Μια πρόχειρη μετάφραση του παραπάνω Tweet είναι «Δεν είναι λίγο πολλά; Είσαι καλά Square Enix;»

Σίγουρα το αγαλματίδιο της Terra είναι εκπληκτικό, με εξαιρετικές λεπτομέρειες και απίστευτα σχεδιασμένα Moogles, αλλά όταν ο ίδιος ο δημιουργός του χαρακτήρα σοκάρεται με την τιμή, ενδεχομένως πράγματι να είναι αρκετά υψηλή ακόμη και για την ποιότητα του προϊόντος.



Το αγαλματίδιο σχεδιάστηκε υπό την επίβλεψη του θρυλικού καλλιτέχνη της σειράς Final Fantasy, Yoshitaka Amano. O ίδιος δήλωσε:

«Η ύπαρξή του και η παρουσία του στο χώρο είναι πολύ επιβλητική. Είναι σαν ένας φανταστικός κόσμος να μετατράπηκε σε πραγματικός. Θα καταλάβετε τι εννοώ όταν το δείτε από κοντά. Εύχομαι να έχετε την ευκαιρία να το δείτε μια μέρα.» Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του στο video παρακάτω.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Square Enix λανσάρει πανάκριβα προϊόντα. Για την 20η επέτειο του Kingdom Hearts, έχουν λανσαριστεί χειροποίητα γυάλινα ποτήρια τα οποία κοστίζουν $600 το ένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*