Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Donkey Kong και το expansion Dry Bowser Castle Battle έρχονται στη συλλογή του LEGO Super Mario (video)

Η LEGO ανακοίνωσε την προσθήκη του Donkey Kong, αλλά και ενός ακόμα expansion στη συλλογή του LEGO Super Mario. Τα νέα προϊόντα εμφανίστηκαν στο τέλος του Lego Super Mario livestream, που προβλήθηκε στις 10 Μαρτίου 2023 και που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.



Η φιγούρα του Donkey Kong θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν ξεκαθαρίζεται το αν θα συνοδεύεται από ένα αντίστοιχο expansion με θέμα τη ζούγκλα. Όσο για το καινούργιο expansion της συλλογής, πρόκειται για το Dry Bowser Castle Battle, μια ολοκαίνουργια πίστα που θα διατεθεί στην αγορά την 1η Αυγούστου 2023. Η εταιρεία υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με το κοινό μέσα στους επόμενους μήνες.


Εκτός από τα πολυάριθμα LEGO Super Mario sets, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε νεαρές ηλικίες, η LEGO έχει κυκλοφορήσει τρία ακόμα “premium” Nintendo sets για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το LEGO NES του 2020, ένα Lego question block με θέμα το Super Mario 64 το 2021 και το LEGO Bowser το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*