Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Edge browser σύντομα θα επιτρέπει τον ορισμό της RAM που χρησιμοποιεί

*
Η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το όριο της RAM που θα χρησιμοποιεί ο Edge browser. Η πληροφορία προέρχεται από τον χρήστη του Χ, Leopeva64, που έχει "ειδικότητα" στο να εντοπίζει νέες λειτουργίες για το πρόγραμμα πλοήγησης της Microsoft. Τη συγκεκριμένη τη βρήκε σε ένα νέο τμήμα με ρυθμίσεις σε δοκιμαστικά builds του browser και περιλαμβάνει ένα slider για τη ρύθμιση της RAM που χρησιμοποιεί.

Αυτό σίγουρα θα οφελήσει τους PC gamers και υπάρχει μια ρύθμιση στις εκδόσεις Canary του Edge, που επιτρέπει τον καθορισμό ορίων στη που χρησιμοποιεί ο browser όταν τρέχει ένα παιχνίδι ή μόνιμα. Σε σύστημα με 16GB RAM, οι διαθέσιμες επιλογές καταλλήγουν εκεί και ξεκινάνε από το 1GB. Βεβαίως η Microsoft προειδοποιεί πως αν το όριο είναι πολύ χαμηλό, τότε θα επηρεαστεί η ταχύτητα του Edge. Σίγουρα, με δεκάδες tabs ανοιχτά και μόλις 1GB επιτρεπόμενη χρήση μνήμης, θα πρέπει να περιμένετε ένα χάος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*