Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk θα ασχοληθεί με το ζήτημα αφαίρεσης της ενσωμάτωσης του X από το PlayStation και το Xbox

*
Το PlayStation ανακοίνωσε πως σκοπεύει να βάλει τέλος στην ενσωμάτωση του X στις κονσόλες του, κάτι που το Xbox έπραξε από τον Απρίλιο του ’23 και τώρα, ο Elon Musk ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σχέδια της πλατφόρμας να επενδύσει στο game streaming, κάτι που θα είναι αρκετά δύσκολο χωρίς τη δυνατότητα των παικτών να μοιράζονται εικόνες και videos από κονσόλες PlayStation και Xbox.

Τόσο η Sony, όσο και η Microsoft, έχουν αποφύγει να μοιραστούν δημόσια τους λόγους για τους οποίους διέκοψαν τις σχέσεις τους με το X. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Elon Musk, αναμένεται να επιληφθεί του θέματος επιχειρώντας να σώσει την κατάσταση. Ο ίδιος έκανε γνωστές τις προθέσεις του να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, απατώντας σε ένα σχετικό tweet του λογαριασμού X News Daily, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*