Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Elon Musk τοποθετεί ένα φωτεινό «Χ» στα γραφεία του Twitter, οι γείτονες ενοχλούνται, οι Αρχές το κατεβάζουν

*
Το Twitter προχώρησε πρόσφατα σε ένα σημαντικό rebranding, αλλάζοντας το όνομα της πλατφόρμας στο X και ο Elon Musk θέλησε να το τονίσει με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν η τοποθέτηση ενός Χ που φώτιζε έντονα το βράδυ στην ταράτσα του κτιρίου που φιλοξενεί τα γραφεία στο San Francisco. Ωστόσο, τα νέα αυτά δεν άρεσαν στους γείτονες, καθώς το φως ήταν ιδιαίτερα έντονο και ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία των Αρχών της πόλης, το Twitter αρνήθηκε πολλάκις την πρόσβαση επιθεωρητών στην ταράτσα του για να ερευνήσουν αν το φως αυτό του «Χ» ήταν τόσο ενοχλητικό. Η εταιρεία επέμεινε αρχικά πως ήταν μια πινακίδα που θα τοποθετούταν εκεί για λίγες ημέρες, στο πλαίσιο ενός event. O Patrick Hannan, επικεφαλής επικοινωνίας της σχετικής Αρχής του San Francisco σημείωσε πως μια σχετική επιστολή παράβασης πήγε στον ιδιοκτήτη του κτιρίου και πως μέσα σε λίγες μόνο ημέρες έγιναν 24 καταγγελίες πολιτών για το ενοχλητικό αυτό φως.



Η εν λόγω κατασκευή αφαιρέθηκε ήδη από τις αρχές χωρίς καν να βγει άδεια, με την σχετική διαδικασία να ακολουθεί αργότερα, ενώ και τα κόστη παρέμβασης θα βαρύνουν τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*