Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Emmanuel Macron θεωρεί πως και τα videogames έχουν ευθύνη για τα επεισόδια στη Γαλλία

*
Η Γαλλία ζει και πάλι δύσκολες μέρες, αφού έχουν ξεκινήσει εξεγέρσεις για την αστυνομική βία και ο πρόεδρος της χώρας, Emmanuel Macron, έριξε εν μέρει το φταίξιμο και στα videogames. Στις 27 Ιουνίου, ένας 17χρονος οδηγός delivery δέχτηκε αστυνομικά πυρά στην περιοχή Nanterre κατά τη διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων, όπως αναφέρει το Associated Press. Μετά το θάνατό του ξέσπασαν μάχες ανάμεσα στους πολίτες της Γαλλίας (και κατοίκους της περιοχής) και την γαλλική αστυνομία, τα οποία και έχουν πάρε μεγάλη έκταση. Το AP αναφέρει πως μέχρι την Παρασκευή έχουν γίνει 875 συλλήψεις και την κυβέρνηση να ρίχνει στη… μάχη άλλους 40.000 ένστολους. Ο Macron ανέφερε πως οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναστάτωση της κοινωνίας και ζήτησε να πάρουν την ευθύνη τους. Από την άλλη δεν ξέχασε να αναφερθεί και στα videogames. «Μερικές φορές έχουμε την αίσθηση πως μερικοί από αυτούς ζουν εκεί έξω, στους δρόμους, τα videogames τους έχουν… μεθύσει», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Πηγή εικόνας: Reuters.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*