Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Indiana Jones ξαναγίνεται LEGO με το νέο σετ Raiders of the Lost Ark

*
Η LEGO και η LucasFilm ανακοίνωσαν μια νέα σειρά από σετ με θέμα τη σειρά Indiana Jones, μια ολόκληρη δεκαετία μετά από την κυκλοφορία του τελευταίου. Το πρώτο από αυτά ονομάζεται Escape from the Lost Tomb και είναι βασισμένο στη διάσημη σκηνή με το Well of Souls, από την ταινία Raiders of the Lost Ark του 1981.

Το συγκεκριμένο σετ θα περιέχει 600 κομμάτια και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο του 2023. Μεταξύ των κομματιών υπάρχει ένας υπόγειος ναός, μαζί με την επιβλητική του είσοδο και έναν αρχαίο τοίχο που διακοσμείται από δύο αγάλματα Anubis, φιγούρες χαρακτήρων (όπως των Indiana Jones, Marion Ravenwood, Sallah), καθώς και μια μούμια.

A press photo of the box art for the Indiana Jones-themed “Escape from the Lost Tomb” Lego set


Μαζί ανακοινώθηκαν δύο ακόμα σετ. Tο Fighter Plane Chase (με 387 κομμάτια) και το Temple of the Golden Idol (με 1.535 κομμάτια), που αμφότερα βασίζονται σε κλασικές στιγμές των επιτυχημένων ταινιών του Steven Spielberg.

Fighter Plane Chase LEGo box cover

Temple of the Golden Idol lego box recreating the moment from Raiders of the Lost ARk

Το πρώτο επίσημο σετ LEGO με θέμα το franchise κυκλοφόρησε το 2008, μαζί με την ταινία Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Φέτος η σειρά επιστρέφει στα σινεμά, στις 30 Ιουνίου, με την ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny, του James Mangold (Logan, Girl, Interrupted). Στο καστ είναι οι Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters και Ethann Isidore. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*