Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O κόσμος του Elden Ring θα μεταφερθεί σε επιτραπέζιο παιχνίδι

*
O κόσμος του Elden Ring πρόκειται να μεταφερθεί σε επιτραπάζιο παιχνίδι. Η Steamforged Games, που έχει ήδη κάνει κάτι παρόμοιο για τα Dark Souls, Horizon Zero Dawn και Resident Evil ανακοίνωσε το νέο της project και αναζητά χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter. Έως τέσσερεις παίκτες θα μπλέκονται σε ένα μεγάλο ταξίδι, όπου θα επισκεφτούν εμβληματικές περιοχές και οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν με οικείους εχθρούς και χαρακτήρες. Επιπλέον, θα θα υπάρχει η δυνατότητα μαχών, δίχως ζάρια, με bosses αλλά και μικρότερου βεληνεκούς αντιπάλους.

An image showing the logo for Elden Ring: The Board Game


Σύμφωνα με τον Mat Hart, συνιδρυτη και CCO της Steamforged Games, οι fans θα πρέπει να περιμένουν μια σκοτεινή περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, όπου θα ικανοποιηθούν τόσο από τις μάχες, όσο και από την εξερεύνηση.

Μέχρι στιγμής, η καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού έχει περίπου 9.000 followers.

An image showing Elden Ring’s Margit as a board game piece. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*