Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Mr. Beast ισχυρίζετεαι πως είχε δεχτεί πρόσκληση να μπει στο υποβρύχιο Titan της Oceangate!

*
Ο δημοφιλής Jimmy Donaldson, γνωστός και ως Mr. Beast, είχε δεχτεί πρόταση να μπει στο υποβρύχιο Titan της Oceangate. Η πρόταση του έγινε πριν από καιρό και την αποκάλυψε ο ίδιος δείχνοντας στους fans του σχετικό μήνυμα που είχε λάβει από κάποιον άλλο που είχε σκοπό να κάνει το ταξίδι στα συντρίμμια του Τιτανικού. «Δέχτηκα πρόσκληση νωρίτερα αυτό το μήνα να μπω στο υποβρύχιο του Τιτανικού και το αρνήθηκα. Είναι τρομακτικό ότι θα μπορούσα να είμαι μέσα», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. Το μήνυμα που του έχει έρθει (πιθανότατα μέσα από το iMessage) αναφέρει πως «θα πάω κι εγώ στον Τιτανικό με υποβρύχιο αργότερα μέσα στο μήνα. Η ομάδα θα ήταν χαρούμενη να σε έχει μαζί» και συμπληρώνει «είμαι σίγουρος πως είσαι ευπρόσδεκτος».



Πάντως κάποιοι δηλώνουν σκεπτικοί σχετικά με το αν πρόκειται για πραγματικό μήνυμα ή φτιαχτή ιστορία από τον Mr. Beast, ενώ και o Tom Warren αναρωτήθηκε πως γίνεται να έλαβε iMessage με μπλε χρώμα στο πλαίσιο.



Η συζήτηση συνεχίστηκε και στο Twitter…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*